Specialisme
Veranderbereidheid en veranderkracht

Caroline weet als geen ander hoe je collectieve veranderbereidheid en veranderkracht kunt ontwikkelen en vergroten. Ze begeleidt teams en organisaties die willen groeien op het gebied van bedrijfscultuur, leiderschap, communicatie en persoonlijke kracht.

Caroline weet welke stappen je moet zetten om een ‘smeltkroes van invloeden’ te transformeren naar een breed gedragen cultuur van visie, kernwaarden en resultaatgerichtheid. Ze zet haar ervaring professioneel in om andere organisaties op weg te helpen naar een inspirerende en resultaatgerichte bedrijfscultuur waarbij verandering een vast gegeven is.

Binnen verandertrajecten is een cruciale rol weggelegd voor de directie.
Leiden = voorgaan in verandering.
Leiden = motiveren, inspireren, creëren.
Leiden = je mensen helpen die zich door de verandering heen worstelen.
Caroline begeleidt alleen teams waar de directie en/of ondernemers zelf actief meedoen aan het proces. Simpelweg omdat het proces van groei en ontwikkeling anders geen lange termijn kans van slagen heeft.

Ze brengt: kennis, ervaring, wijsheid, inspiratie, passie, focus, energie, moed, geduld, vertrouwen, kwetsbaarheid en bovenal visie, héél veel visie!
Ze verwacht: een open mind, zelfreflectie, veranderbereidheid, respect voor elkaar, de moed om kwetsbaar te zijn, doelgerichtheid én discipline.

De discipline die voorwaarde is om samen een veilige en resultaatgerichte werkomgeving te creëren. Goed voorbeeld doet immers goed volgen.
In haar begeleiding en coaching richt Caroline zich op:

  • het vergroten van kennis en inzicht in de diverse organisatieprocessen;
  • het versterken van het persoonlijk leiderschap van de deelnemers;
  • de communicatievormen en -structuren die nodig zijn om de juiste informatie op de juiste plek te krijgen. Alleen een geïnformeerde medewerker kan immers een goede medewerker zijn.