Wie is Caroline?
Visie en passie

De afgelopen 21 jaar zat Caroline Kortooms helemaal vooraan in de adembenemende achtbaan die Attractiepark Toverland heet. Als Algemeen Directeur loodste ze het park op authentieke wijze door turbulente jaren van zeer snelle groei, tot de volwassen schaal die het park inmiddels heeft bereikt.
Caroline staat voor: zachte waarden, harde resultaten.

Carolines kracht en passie:
Gericht bouwen aan het fundament van elke organisatie: de mensen.
Hoe steviger het fundament, hoe sterker de draagkracht en de flexibiliteit, hoe stabieler de te leveren prestatie.

De bouwstenen van dat fundament zijn:
Bedrijfscultuur – Leiderschap – Communicatie – Discipline

Door haar steeds sterker wordende visie op bedrijfscultuur, leiderschap en communicatie wist ze samen met het prachtige Toverteam, de afgelopen jaren de gasttevredenheid omhoog te stuwen naar een 9,1 en een NPS- score van 73 te realiseren.

Caroline is een leider die door ‘trial and error’ heeft ervaren hoe ze optimale prestaties uit mensen kan halen. Ze heeft deze ervaringen vertaald in een vorm van leiderschap waarbij de medewerkers het stralende fundament vormen. Zíj maken het verschil tussen het zijn van een goed óf een excellent bedrijf.

In het huidige corona tijdperk is de wil én de bereidheid om te veranderen van cruciaal belang. Caroline weet welke stappen ze moet zetten om medewerkers vanuit intrinsieke motivatie te inspireren tot voortdurende veranderbereidheid en veranderkracht.

Caroline vertelt gepassioneerd over haar kennis, ervaringen en inzichten tijdens één van haar bevlogen presentaties. Tevens begeleidt ze teams en organisaties die willen groeien op het gebied van bedrijfscultuur, leiderschap, communicatie en persoonlijke kracht (Discover your own Magic).